Un nou scandal riscă să deterioreze relațiile dintre țara noastră și Norvegia. După ce au luat cei cinci copii ai familiei Bodnariu, autoritățile din țara scandinavă au recidivat la adresa românilor: tocmai au luat și cei doi părinți ai familiei vasluiene Asimionesei, pe motiv că fiul acestora, Ghiocel, își bătea cu sălbăticie tatăl și își viola mama de fiecare dată când rămânea fără alcool.

vasluian_valentines_bataie.jpg ”Iar acest fapt se întâmpla foarte des, pentru că alcoolul este extraordinar de scump în Norvegia”, spune Bjorn Decebalsson, directorul instituției  care a luat în custodie cei doi părinți. ”Practic, nu trecea nici o zi fără ca Ghiocel Asimionesei să se comporte inadecvat cu părinții săi. Dar situația e departe de a fi liniștită: aflați în custodie, cei doi vasluieni par să ducă dorul agresiunilor și se bat zilnic între ei.”

Scandinavul spune că, cel puțin doecamdată, nu se știe ce se va întâmpla cu cei doi părinți, pentru că Norvegia nu s-a mai confruntat cu astfel de situații. ”Căutăm în documentele din Evul Mediu, doar acolo e posibil să găsim situații similare, ca să aflăm care ar fi cea mai bună soluție pentru familia Asimionesei”, a explicat Bjorn Decebalsson.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 22.01.2016 14:50 Social

National Cinematografic