Un nou scandal. Vest-europenii primesc horoscoape mult mai bune decât cei din est

Când vorbim despre o Europă cu două viteze nu ne imaginăm aploarea pe care au luat-o lucrurile. Sociologii și economiștii au avertizat de ani buni că cetățenii Europei de Vest beneficiază de produse și servicii superior calitativ celor din vest, dar nicăieri nu este mai vizibil ca în cazul horoscopului.

Astfel, majoritatea vest-europenilor primesc horoscoape mult mai bune în fiecare dimineață, ba o veste bună de la o rudă îndepărtată, ba o veste bună că a murit o rudă îndepărtată și foarte bogată, succes teribil în dragoste și măriri de salariu la locul de muncă ba chiar li se spune că e o zi bună pentru începerea unei afaceri. În schimb, în România, dar și în alte țări din Est, horoscopul anunță doar că vine o rudă să-ți ceară bani împrumut, că nu este o zi bună pentru investiții financiare, că trebuie să avem grijă cu persoanele apropiate pentru că Venus e în conjucție cu Marte și nu e o perioadă bună.

În plus, în Vest, horoscopul este prezentat, de obicei, de top-modele columbiene de maxim 29 de ani, mai mult doar dacă arată ca Sofia Vergara, în timp ce în Est acesta este oferit de persoane de vârsta lui Gandalf, gen Neti Sandu sau Urania.

Scris de Ef
18 ianuarie 2019 12:01
Citește mai mult despre: est horoscop vest

Alte articole

Vezi mai mult