Tot mai mulți turiști străini dar și români sunt victimele unei rețele de infractori care activează în Centrul Vechi al Capitalei. Aceștia se organizează în grupuri și înșeală naivii oferindu-le bere de doi-trei lei la prețuri exorbitante, care pot ajunge și la 17-20 de lei. 

bere_centrul_vechi_minune_cald.jpg

„Schema este simplă, victima este atrasă cu muzică tare în cadrul unei incinte. Interlopii știu că românii sunt atrași de muzica tare precum musca e atrasă de căcat, mai ales dacă muzica este extrem de proastă. Apoi victima este servită cu băuturi alcoolice până aproape că nu mai are discernământ, apoi i se bagă nota de plată și, presat de jenă și manipulat psihologic de interlopi, mai și dă 20% în plus”, explică Petre Manoliu, comisar criminalitate organizată în cadrul IPJ București. 

Autoritățile avertizează locuitorii să evite zona sau, dacă nu se pot abține, să se uite bine la meniu și să-și pună întrebarea dacă statul în țigănia aia, între scandal și duhori, pentru a bea o bere scumpă merită un asemenea preț.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 21.01.2020 20:37 Social

National Cinematografic