Un nou trend în trafic! În loc de cruciulițe, șoferii își pun clopote la retrovizoare

Lansarea noului clopot de 25 de tone ce va răsuna din Catedrala Mântuirii Neamului lasă deja urme printre credincioșii români, în special cei din trafic, cunoscuți drept cei mai cuvioși dintre ortodocși. Astfel, mii de șoferi români au înlocuit cu clopote numeroasele podoabe religioase cu care își blocau 90% din parbriz.

„Este important să ținem pasul cu noile trenduri, altfel nu avem nicio șansă să ajungem în Rai. Eu am aflat de la televizor despre noul clopot al Catedralei, și a doua zi am mers la primul magazin de clopote și am cumpărat 74, ca să am și de rezervă. Am scos cruciulițele de la retrovizoare și le-am donat la 400 de biserici aflate în nevoie, după care mi-am umplut parbrizul de clopote. Îmi plac mai mult decât cruciulițele, pentru că fac și un zgomot frumos”, a declarat un șofer bucureștean.

Cloptele servesc un dublu scop. „În afară de faptul că prin ele Dumnezeu ne protejează de fiecare dată când trecem pe roșu sau nu oprim la stop, clopotele servesc drept claxoane, mult mai puternice decât cel al mașinii. Vă dați seama, cu 74 de claxoane chiar îmi pot spune punctul de vedere în trafic”, a mai spus șoferul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
6 aprilie 2017 12:40
Citește mai mult despre: clopot parbriz

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult