Un om de afaceri din Sinaia a construit o clădire de birouri la cota 1400

Cea mai nouă clădire de birouri din România se află în apropiere de stațiunea Sinaia, la cota 1400. Construcția îi aparține unui om de afaceri din stațiune și urmează să fie închiriată firmelor interesate să-și desfășoare activitatea departe de centrul aglomerat al Capitalei. Proprietarul clădirii e sigur că o să-și recupereze investiția, deoarece clienți se găsesc. El spune că s-a gândit în primul rând la corporatiștii bucureșteni, care lucrează atât de mult că nu mai apucă să vadă nimic în afară de birou și casă.

“Din păcate, e cam departe de metrou. Cine vine cu metroul are de mers pe jos foarte mult, pentru că cea mai apropiată stație e la Pipera, în nordul Bucureștiului. Partea bună e că există telecabină, care îi lasă aici, aproape”, explică Alexandru Popovici, proprietarul complexului.

Clădirea de birouri de la cota 1400 se adresează însă și turiștilor. Mulți sunt obsedați de muncă într-o măsură atât de mare încât, atunci când pleacă la munte, preferă să-și închirieze un birou, mai ales dacă nu și-au terminat lucrul. Ei merg la recepție, iau cheile și apoi urcă să se instaleze confortabil la un birou plin acte și tabele de completat. Uneori, conducerea clădirii de birouri le mai organizează turiștilor și ședințe. La final, bucureștenilor cărora le-a plăcut șederea semnează în cartea de muncă a clădirii și promit să mai vină și la anul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
29 septembrie 2011 07:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult