Un papagal dresat să zică „Dosar cu şină” şi „Veniţi mâine” a ajuns inspector şef ANAF

Cu toţii ştiam că papagalii sunt animale inteligente, dar nu i-am fi văzut niciodată într-o funcţie de conducere! Coco, un papagal gri african în vârstă de 16 ani, a ajuns inspector şef ANAF după ce stăpânul l-a învăţat să cârâie „Dosar cu şină” şi „Veniţi mâine”.

„A început ca o glumă: l-am învăţat să zică ‘Dosar cu şină’ şi i-am pus o cravată mică. Am râs, ne-am distrat, dar a doua zi, pe la 9 dimineaţa, Coco a zburat pe geam. Când s-a întors, avea concursul luat, contractul semnat, era inspector ANAF cu acte în regulă. De atunci merge acolo la program şi aduce acasă un salariu super decent. Am înţeles că l-au şi promovat… Nu ştiu de unde a învăţat-o pe aia cu ‘veniţi mâine’, probabil de la colegi”, povesteşte Marcel M., proprietarul lui Coco.

„Dl Coco e un funcţionar foarte capabil. A început de jos, de la ghişeu, iar acum e superiorul tuturor. Se poate spune că s-a cocoţat”, povesteşte Gelu F., coleg al papagalului. „Se vede că nu iese la ţigară cu ceilalţi angajaţi şi nici nu pierde vremea la Solitaire. Are doar o nucă legată cu o sfoară, în care mai dă cu ciocul din când în când.”

„Dosar cu şină veniţi mâine! Dosar cu şină veniţi mâine. Dosar cu şină, veniţi mâine”, a precizat Coco, inspector şef ANAF.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 aprilie 2024 09:04
Citește mai mult despre: ANAF papagal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult