Un părinte, dărâmat să afle că fiul lui e gay. “Futu-i, câţi bani o să dau pe rochii și poșete!”

Un părinte a primit o veste cum nu se poate mai șocantă: fiul lui l-a anunțat că este gay. Tatăl a avut mai întâi o reacție de uluială, dar aceasta i-a lăsat treptat locul uneia de spaimă. ”Când am realizat ce cheltuieli o să am cu el, acum că și-a asumat că e gay, mi-a stat inima în loc”, a povestit ghinionistul părinte.

”Mă doare undeva”, a continuat bărbatul, ”de ce face el cu viața lui sexuală, dar faptul că va trebui să dau o groază de bani pe rochii, poșete, pantofi, cosmetice și mai știu eu ce dracu’ vrea el mă lovește acolo unde mă doare cu adevărat, la portofel. Păi dacă era heterosexual, o pereche de blugi sau un tricou le-ar purta măcar 2-3 ani. Acum, că vrea faine și accesorii femeiești, să te ții! Doar știu de la nevastă ce pagubă îmi face.”

Singura consolare pentru bărbat este că, cel puțin din punctul lui de vedere, se putea și mai rău. ”Când mi-a spus că are ceva important să-mi recunoască, m-am gândit la ce e mai rău: că s-a înscris în PSD, că vrea să meargă la referendum sau că e fan Alex Velea sau Smiley. Așa că-s fericit că mi-a spus doar că e gay. Am o cheltuială în plus, aia e, dar nimic mai mult”, a povestit acesta. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
6 octombrie 2018 13:04
Citește mai mult despre: cosmetice gay rochie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult