Abulicii tineri care umblă peste tot prin oraș cu badge-ul de acces în clădire ori atârnat de gât, ori în preajma prohabului nu știu la ce pericole se expun. Conform unei modificări recente a Codului Muncii, aceștia pot fi băgați în ședință de oricine și pot fi ținuți în această stare ore întregi.

corporatist_posedat_inainte.jpg

„Da, legea permite așa ceva de la începutul lunii. Este pentru că s-a stabilit că, dacă stai cu badge-ul la vedere înseamnă că-ți dorești o ședință cu strigături, la fel cum femeile care umblă cu fustă mini și decolteu generos își doresc în subconștient un niște sex animalic, adică cu mușcături și în pădure”, a declarat Mariana Calimente, specialistă în dreptul și disciplina muncii. 

Totuși, nu poți ține un om cu badge în ședință în orice condiții, legea precizează că trebuie să-l lași la fiecare două ore la țigară, trebuie să-i asiguri apă de băut la pet, că doar așa e obișnuit s-o bea și să-i ții atenția vie cu un tabel complicat în Excel sau o glorioasă prezentare Power-Point. Power-Pointul este pentru corporatiști ce e laserul pentru pisică, ceva ce îi face foarte atenți și stupizi totodată.

Scris de Eftimie | Tuesday, 17.07.2018 13:09 Social

National Cinematografic