Un pas spre normalitate. Cei care umblă cu badge-ul la vedere pe stradă vor putea fi băgaţi în şedinţă de oricine

Abulicii tineri care umblă peste tot prin oraș cu badge-ul de acces în clădire ori atârnat de gât, ori în preajma prohabului nu știu la ce pericole se expun. Conform unei modificări recente a Codului Muncii, aceștia pot fi băgați în ședință de oricine și pot fi ținuți în această stare ore întregi.

„Da, legea permite așa ceva de la începutul lunii. Este pentru că s-a stabilit că, dacă stai cu badge-ul la vedere înseamnă că-ți dorești o ședință cu strigături, la fel cum femeile care umblă cu fustă mini și decolteu generos își doresc în subconștient un niște sex animalic, adică cu mușcături și în pădure”, a declarat Mariana Calimente, specialistă în dreptul și disciplina muncii.

Totuși, nu poți ține un om cu badge în ședință în orice condiții, legea precizează că trebuie să-l lași la fiecare două ore la țigară, trebuie să-i asiguri apă de băut la pet, că doar așa e obișnuit s-o bea și să-i ții atenția vie cu un tabel complicat în Excel sau o glorioasă prezentare Power-Point. Power-Pointul este pentru corporatiști ce e laserul pentru pisică, ceva ce îi face foarte atenți și stupizi totodată.

Scris de Eftimie
17 iulie 2018 13:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult