Un pastor american stârneşte panică: „Crăciunul este aproape!”

Declaraţie şocantă a unui pastor din Statele Unite! Conform reverendului Jack Johnson, Crăciunul bate la uşă! „Sunt semne clare că vine Crăciunul, trebuie doar să ieşiţi pe stradă sau să daţi drumul la televizor ca să vă daţi seama cât de aproape este”, spune pastorul, care şi-a dedicat ani buni din viaţă studierii calendarului american şi celui european. „Există un cod ascuns în calendarul pe luna decembrie, pe care l-am descifrat şi pot spune cu certitudine că vine pe 25.”

Profeţiile extravagante ale pastorului au stârnit panică în Statele Unite. Sute de mii de oameni se înghesuie în magazine să facă cumpărături, mai ales cadouri pentru cei dragi, cheltuind nebuneşte. Autorităţile pun acest lucru pe seama dorinţei credincioşilor ca măcar ultimele clipe înainte de Crăciun să le petreacă împreună cu cei dragi.

Există însă şi foarte mulţi sceptici, care afirmă că pastorul Johnson nu are de unde să ştie când va veni Crăciunul. Ei susţin că de ani de zile apar diverşi escroci care fac asemenea predicţii, profitând de naivitatea americanului de rând, pentru care calendarul e la fel de greu de înţeles ca o hartă a lumii sau o carte fără poze.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 decembrie 2011 07:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult