Un patron a băgat salariile mai devreme, ca să cheltuie bărbaţii mai mult de 8 Martie!

Manevre josnice într-o companie privată! Un patron a cărui răutate va rămâne în istorie a băgat salariile în această dimineață, după care le-a dat mesaj pe Whatsapp tuturor soțiilor angajaților, ca să se bucure și ele: ”Doamnelor, nu v-am uitat! Anul ăsta le-am băgat salariile soţilor dumneavoastră mai devreme, ca să aveţi un 8 Martie cât mai îmbelşugat”.

Bărbații spun că acum nu mai au încotro și vor fi nevoiți să cumpere cadouri și practic să arunce banii pe rahaturi. ”Deja le spusesem soțiilor că nu intră banii, trebuie să fie înțelegătoare, că e inflație, cursul euro e mare, să se orienteze și ele spre ceva modest, dar acum acest patron sadic ne-a distrus”, spune unul din angajați.

Angajații au încercat să meargă la bancă, să refuze plata, însă era prea târziu. Mulți au băgat deja preavizul și vor părăsi firma, pentru că nu vor să riște ca și de Paște sau de Crăciun să le bage patronul banii înainte: ”El îmi dă salariul, dar dacă anunță nevasta mă bagă în sărăcie!”, acuză unul din angajați.

Scris de TNR
7 martie 2019 08:03
Citește mai mult despre: 8 martie patron salarii

Alte articole

Vezi mai mult