Un patron dement își obligă angajații să-și lase chică

Inspecția Muncii, sesizată în cazul bizar al patronului unei firme de contabilitate din București, care își obliga angajații să vină la birou cu chică, amenințndu-i că altfel îi dă afară. De parcă nu era suficientă umilirea, se pare că patronul avea și un fetiș sexual cu chica, fiind surprins în timp ce se atingea lasciv în timp ce pipăia chica portarului, admirând cât de deasă și de mătăsoasă este.

Se pare că patronul ar fi fost abuzat de un unchi cu chică în adolescență, lucru care l-a marcat patologic și asta l-a făcut să-și deschidă firma. El preciza în anunțurile de angajare că ”limba engleză și chica reprezintă un avantaj”.

”Boala se numește tulburare pilozitară psihochică”, explică psihiatrul Decebal Popescu. Apare în general la bărbații trecuți de 50 de ani, care au fost expuși în adolescență la filme cu David Hasselhoff și au rămas cu sechele și această obsesie nenaturală pentru părul pe ceafă la bărbați.

”Un bărbat cu tulburare pilozitară psihochică poate fi depistat ușor de obicei, dar sunt și cazuri mai ascunse. În orice caz, dacă observi că un bărbat se uită la serialul Ozark, poți fi sigur că se masturbează uitându-se la chica bărbaților”, spune Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 mai 2022 16:52
Citește mai mult despre: chică fetiș patron

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult