Un pensionar a sechestrat colindătorii și i-a forțat să-i citească apometrele

Oroare în Titan. Un grup de colindători pașnici au fost sechestrați de un pensionar bolșevic care îi ține captivi de câteva zile și-i forțează să se aplece ca să-i citească apometrele. Sadicul pensionar i-a lovit cu bastonul și-i amenință că dacă fac zgomot el dă drumul la România TV, lucru care colindătorilor le-ar putea fi fatal, pentru că ei n-au fost expuși la ceva atât de toxic.

Pensionarul i-a împins pe rând sub chiuvetă și sub masca lavoarului din baie, unde are el apometrele, situația fiind descrisă de colindători drept tortură. Unul din colindători a fost trimis până la președintele blocului ca să transmită indexul personal, sub amenințarea că dacă nu se întoarce colegii lui vor fi executați cu bastonul.

Din când în când, pensionarul i-a forțat și să bea cu el câte un păhăruț de vișinată, băutură care i-a impresionat pe colindători ”N-am crezut că există ceva mai dulce decât cola”. Tragedia colindătorilor nu s-a încheiat, pentru că pensionarul i-a vândut unui alt pensionar din bloc, contra unui pet de vin de buturugă. Se estimează că grupul de colindători va petrece câțiva ani în sclavie la boșorogi, dar probabil merită.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 decembrie 2021 08:10
Citește mai mult despre: apometre colindători pensionar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult