Un pensionar a sechestrat colindătorii și i-a forțat să-i citească apometrele

Oroare în Titan. Un grup de colindători pașnici au fost sechestrați de un pensionar bolșevic care îi ține captivi de câteva zile și-i forțează să se aplece ca să-i citească apometrele. Sadicul pensionar i-a lovit cu bastonul și-i amenință că dacă fac zgomot el dă drumul la România TV, lucru care colindătorilor le-ar putea fi fatal, pentru că ei n-au fost expuși la ceva atât de toxic.

Pensionarul i-a împins pe rând sub chiuvetă și sub masca lavoarului din baie, unde are el apometrele, situația fiind descrisă de colindători drept tortură. Unul din colindători a fost trimis până la președintele blocului ca să transmită indexul personal, sub amenințarea că dacă nu se întoarce colegii lui vor fi executați cu bastonul.

Din când în când, pensionarul i-a forțat și să bea cu el câte un păhăruț de vișinată, băutură care i-a impresionat pe colindători ”N-am crezut că există ceva mai dulce decât cola”. Tragedia colindătorilor nu s-a încheiat, pentru că pensionarul i-a vândut unui alt pensionar din bloc, contra unui pet de vin de buturugă. Se estimează că grupul de colindători va petrece câțiva ani în sclavie la boșorogi, dar probabil merită.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 decembrie 2021 08:10
Citește mai mult despre: apometre colindători pensionar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult