Un pensionar s-a trezit în alt oraş după ce l-a tras curentul 100 de kilometri

Am fost avertizați ani la rând și nimeni nu a luat în seamă semnele. Dar, iată, curentul face din nou victime printre persoanele în vârstă, care sunt mai fragile și mai lipsite de apărare. Un pensionar din București a fost luat de curent și dus până aproape de Pitești în doar câteva ore.

Din fericire acesta era bine protejat pentru deplasări pe bază de vânt, având suficientă vată în urechi cât să nu audă un vâjâit și un palton gros ce l-a apărat de gângăniile care l-ar putea lovi, praf și chiar și păsări de mici dimensiuni. Aproape de Pitești acesta a fost deviat spre o scară de bloc proaspăt termopanată în care a putut să se adăpostească.

Pensionarul încearcă acum să se întoarcă în capitală și pentru asta caută un bloc cu casa scării îndreptată spre Est, care să aibă și minim 8 etaje pentru a se putea face un curent suficient de puternic. Poliția avertizează pe cei care sunt trași de curent să sune la 112 doar dacă condițiile atmosferice sunt periculoase și nu pot fi văzuți de alte vehicole ce circulă prin aer cum ar fi elicoptere, avioane sau mașini ai căror șoferi au uitat să ia curba.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
3 februarie 2022 08:37
Citește mai mult despre: curent pensionar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult