Un pensionar și-a pus motor la căruciorul de cumpărături și acum se dă pe el ca pe Segway

Un pensionar isteț a găsit o soluție ingenioasă să nu se mai înghesuie cu ceilalți pensionari prin autobuze și, în curând, cu toată lumea dacă transportul în București va fi gratuit. Fost inginer în tinerețile sale, pensionarul a știut să-și monteze un mic motoraș la cărucior și acum se plimbă fără probleme în toate piețele din București.

„E perfect, a trebuit doar să fac sacul un pic mai mic să-mi încapă rezervorul de combustibil. Merge cu benzină, motorină, păcură, ulei de prăjit, ce vrei matale. Fac Obor – Matache în maxim jumătate de oră, fără să stau în autobuz cu toți pensionarii ăia nenorociți care doar se plimbă toată ziua”, a povestit pensionarul.

Acesta spune că, totuși, a întâmpinat o serie de probleme în unele magazine, care nu l-au lăsat să intre călare pe mașinărie înăuntru. „Le-am tras două palme și i-am băgat în mă-sa, apoi am demarat. Nu s-a născut încă grasul care să mă prindă cât sunt pe cărucior”. Acesta spune că cel mai mare avantaj pe care îl are acum e că poate să treacă mult mai rapid pe roșu prin cartier. „Zbor printre babele care trec pe roșu fără probleme, nici nu știu ce le-a trecut prin față. Până termină ele de închinat sunt deja la următoarea intersecție”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

9 iunie 2016 10:06
Citește mai mult despre: cumparaturi pensionar

Alte articole

Vezi mai mult