Un piroman propune o soluție inedită pentru salvarea TVR: „Dați-mi benzină, că brichetă am”

În timp ce cele mai luminate minți din media și parlament încearcă să găsească o soluție pentru salvarea Televiziunii Naționale, un umil piroman, fără studii superioare sau specializări în managment, care se autodefinește ca „un om simplu, mânat din interior de un foc lăuntric”, a anunțat că a găsit o rezolvare a problemei pe cât de simplă pe atât de inovatoare.

Radu Decebal, din București a depus deja la secretariatul Camerei Deputaților un plan de managment ce ar duce la salvarea imediată a TVR. „Conform estimărilor mele, în maxim 48 de ore, dacă bate și vântul, scăpăm de acest flagel care ne-a mâncat zilele. Întrucât este vorba de un proiect de anvergură și eu sunt un profesionist, aș avea nevoie totuși de câteva tone de benzină pentru a putea fi sigur că soluția de reorganizare a TVR va funcționa definitiv”, spune piromanul.

Acesta a precizat că restul uneltelor necesare pentru punerea în aplicare a planului de reorganizare le are „mai ales bricheta, pe care nu mai am la ce s-o folosesc de când m-am lăsat de fumat”.

Scris de Ef
10 martie 2016 16:03

Alte articole

Vezi mai mult