Un polițist american a bătut 10 pensionari la Techirghiol, că erau negri de la nămol

Ecourile scandalului rasial din Statele Unite reverberează chiar și în îndepărtatul Techirghiol, unde mai mulți pensionari au fost victimele unui polițist american aflat în concediu acolo. Văzând foarte multe persoane închise la culoare acesta a cedat instinctelor sale și i-a luat la bătaie.

„Prima dată a strigat „get down, get down” dar cum nimeni nu s-a pus la pământ, că trebuie să stai în picioare să se usuce bine nămolul pe tine, omul a devenit violent. A strigat ceva în stație, a atacat cu spray-ul cu piper, apoi a trecut la lovituri cu bastonul. Până să vină forțele de ordine, acesta aliniase deja la pământ zece pensionari”, a declarat un martor al evenimentului.

Incidentul nu a rămas fără urmări, mai mulți pensionari s-au dat cu nămol pe față și pe mâini și au protestat împotriva violenței fără sens în fața ambasadei SUA ținând pancarte cu „Antifa” și „Catena”. Mai mulți ONG-iști s-au alăturat protestului dar gărzile ambasadei i-au împrăștiat doar pe cei cu fața neagră cu fumigene și bastoane, pentru albi folosinduse metoda civilizată a amenzii și procesului lung de 7 ani.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 iunie 2020 10:52
Citește mai mult despre: techirghiol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult