Un poliţist s-a afundat atât de adânc cu radarul în boscheţi că s-a rătăcit şi îl caută Salvamontul

O nouă dramă cutremură România. Salvamontul caută un poliţist din Vâlcea, care s-a aventurat cu maşina de radar într-o zonă cu tufişuri foarte dese. Se pare că poliţistul imprudent s-a adâncit mult în boscheţi, s-a rătăcit, a intrat în panică şi e posibil să fi suferit un accident.

Îl cheamă Mirel Dănoiu, are 32 de ani, 1,80 m înălţime şi la data dispariţiei purta o uniformă de poliţist de circulaţie şi o şapcă de culoare albă. Răspunde la “şefu” şi devine foarte amabil dacă îi dai 100 de lei. Dacă îl vedeţi, vă rugăm să-i arătaţi un permis sau un talon, sau să-i spuneţi că n-aveţi RCA, apoi să-l momiţi afară din boscheţi ca să poată fi redat secţiei de care aparţine.

În acest moment Salvamontul acţionează cu mai multe echipe de căutare, însoţiţi şi de un câine antrenat special să miroasă radare. Colegii poliţistului sunt optimişti că îl vor găsi: “I-am dat câinelui să miroasă un radar, ca să-l găsim. A pornit imediat prin tufişuri şi cred că în curând dăm şi de coleg”, declară Marian Coltea, poliţist coleg cu cel dispărut.

Scris de Ionut
26 februarie 2016 18:02
Citește mai mult despre: boscheţi politist radar Salvamont

Alte articole

Vezi mai mult