Un polițist vegan a amendat doi polițiști care stăteau pe avarii în fața șaormăriei

Un caz special în Poliția Română. Singurul polițist vegan a început să creeze valuri în instituție, susțin superiorii săi. Polițistul este primul vegan din istoria poliției și face o notă discordantă față de toți colegii. Recent, a amendat două echipaje care parcaseră mașinile pe avarii în fața unei șaormării ca să-și ia o gustare cu de toate.

”Bună seara! Comisar vegan Marian Coltea”, s-a prezentat polițistul, după care le-a pus în parbriz colegilor amenda pentru staționare interzisă, apoi le-a deschis dosar penal pentru cruzimi față de animale și complicitate la omor: ”Din ce credeți că e făcută șaorma asta? Vaca aia avea sentimente”, a argumentat polițistul vegan Marian Coltea.

După ce și-a amendat colegii, polițistul vegan a executat o razie inopinată în șaormărie, de unde a confiscat o cantitate mare de varză, murături și ceapă, pe care le-a confiscat. angajații șaormăriei spun că inițial nici nu-l observaseră, pentru că fără uniformă ar fi fost complet străveziu, din cauza alimentației exclusiv vegetale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 martie 2023 15:00
Citește mai mult despre: amendă polițist vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult