Perseverență nelumească aratată de preotul Onufrie Râuleț, care de mai bine de 18 ore cântă neîntrerupt într-un apartament din cartierul bucureștean Militari. Motivul este cât se poate de simplu: familia în casa căreia se află preotul nu vrea să-i dea acestuia nici un ban, dar nici preotul nu are de gând să plece până nu încasează ceva.

preot_insistent_sfintit_casa.jpg ”N-am dormit deloc toată noaptea din cauza lui”, se plânge proprietarul apartamentului. ”Ne-a cântat de toate, cred că a scăpat și câteva blesteme, ceva în latină, ba la un moment dat a început să cânte împreună cu aghiotantul lui «Noi de-aicea nu plecăm,/ Nu plecăm acasă/ Până noi nu vom lua/ Banii dumneavoastră!». Cred c-a auzit tot blocul, atât de tare au urlat.”

Bucureșteanul spune că a aruncat la un moment dat câteva monede pe scară, ca să-l ademenească într-acolo pe preot, dar fără nici un rezultat. ”Preotul nici n-a mișcat la sunetul lor”, spune victima. ”Ăsta dacă nu aude foșnet de bancnote, nu pleacă în veci de-aici. Dar din partea mea poate să stea oricât, măcar ține administratorul la distanță, că nici el nu vrea să-i dea bani.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 04.01.2016 14:38 Social

National Cinematografic