Un porc neinspirat a evadat din coteţ, dar a fugit cu un tren CFR şi a fost prins extrem de repede

Tentativă eșuată de evadare porcină într-o gospodărie din România. Porcul familiei, tulburat de un vis premonitoriu, a evadat din coteț, decis să nu se mai întoarcă niciodată. Din păcate pentru el, porcul a luat bilete la un tren CFR, care avea deja întârziere, așa că sătenii i-au luat urma și l-au identificat rapid, fiind singurul cu bilet din gară.

Martorii spun că purcelul a sărit în tren, unde a început să facă observații acide despre starea vagonului: ”E vagon sau mașina timpului? De ce am senzația că m-am întors în Evul Mediu?”, sau ”Ce tare, e ca la mine la fermă, WC-ul arată la fel ca buda din fundul curții”, și ”Dacă ai bilet la clasa I trebuie să mănânci pită ceapă și slană pe o revistă glossy, sau tot pe tabloid, ca toată lumea?”.

Deşi puseseră mâna pe el, porcul a reușit totuși să tragă semnalul de alarmă și să scape în ultimul moment, în timp ce striga: ”Nu vreau să fiu sacrificat! Ăsta e omor calificat!”, nervos că oamenii nu-l lasă în pace.

Porcul e tot dispărut. Mai sunt două săptămâni în care poți să faci și tu pe detectivul, să nu ne prindă Revelionul fără porc. Găsești imagini noi pe www.antrefrig.ro, în care poți să îl cauți. Încearcă-ți norocul, poate-l găsești și te faci cu un iPhone 8. Sau, dacă nu, cu baxuri de pate sau niște tricouri cool.

12 decembrie 2017 11:12
Citește mai mult despre: cfr cotet Ignat porc tren

Alte articole

Vezi mai mult