Patriarhul Daniel este genul de CEO care nu tolerează nici măcar cel mai mic gest de incompetență din partea subalternilor săi de la BOR. Cel mai recent exemplu este cel al nefericitului preot Onufrie Râuleț, pe care Preafericitul Daniel l-a excomunicat după ce s-a descoperit că nu are nasul format pentru aur sau bani.

preot_nu_simte_aur.jpg ”În timpul examenelor anuale pe care toți preoții noștri trebuie să le dea, părintele Râuleț a căzut lamentabil la proba de identificat aur, bani și alte valori, în timp ce era legat la ochi. Și a dovedit aceiași lipsă halucinantă de har și în altă probă, când a confundat sigla Mercedes cu sigla Dacia. Am crezut că-mi cade barba când l-am auzit. Și așa ceva este inadmisibil în sânul sfintei noastre biserici!”, a răbufnit Patriarhul Daniel.

Patriarhul spune că o persoană atât de lipsită de har este o rușine pentru instituția pe care o conduce, așa că excomunicarea preotului a venit ca o decizie absolut firească. ”Degeaba știi cine e Iisus sau Fecioara Maria, dacă banii trec pe lângă tine fără să-i bagi în buzunar”, a punctat Patriarhul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 14.06.2015 08:05 Social

National Cinematografic