Un preot a fost excomunicat de Patriarh pentru că nu recunoaște aurul și banii dacă e legat la ochi

Patriarhul Daniel este genul de CEO care nu tolerează nici măcar cel mai mic gest de incompetență din partea subalternilor săi de la BOR. Cel mai recent exemplu este cel al nefericitului preot Onufrie Râuleț, pe care Preafericitul Daniel l-a excomunicat după ce s-a descoperit că nu are nasul format pentru aur sau bani.

”În timpul examenelor anuale pe care toți preoții noștri trebuie să le dea, părintele Râuleț a căzut lamentabil la proba de identificat aur, bani și alte valori, în timp ce era legat la ochi. Și a dovedit aceiași lipsă halucinantă de har și în altă probă, când a confundat sigla Mercedes cu sigla Dacia. Am crezut că-mi cade barba când l-am auzit. Și așa ceva este inadmisibil în sânul sfintei noastre biserici!”, a răbufnit Patriarhul Daniel.

Patriarhul spune că o persoană atât de lipsită de har este o rușine pentru instituția pe care o conduce, așa că excomunicarea preotului a venit ca o decizie absolut firească. ”Degeaba știi cine e Iisus sau Fecioara Maria, dacă banii trec pe lângă tine fără să-i bagi în buzunar”, a punctat Patriarhul Daniel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 iunie 2015 06:06

Alte articole

Vezi mai mult