Un preot a rămas fără 30.000 de enoriași după ce a scăpat un spoiler din Game of Thrones

Dezastru la o parohie din județul Argeș unde părintele Onofrie Râuleț a făcut o gafă pedepsită atât de societate cât și de sfânta biserică. În cadrul obișnuitei slujbe de dimineață acesta a scăpat un spoiler din Game of Thrones, referitor la soarta lui Jon Snow care, în drum spre King’s Landing are o revelație cam ca Saul în Biblie.

În huiduilelile mulțimii, părintele Râuleț a dus slujba până la capăt, netulburat. „Eu sunt obișnuit cu huiduielile în biserică, nu credeam că-i deranjează foarte mult. Eu le-am mai zis la slujbă ba să voteze cu PSD, ba să plătească taxa la biserică, ba să nu mai bea, normal că huiduie”, spune preotul argeșean.

Din păcate, dezvăluirile părintelui nu au rămas fără urmări, mai bine de 30.000 de enoriași anunțând că renunță la religia ortodoxă și vor opta pentru o religie mai cumsecade, care nu dă spoilere. „Cred că trecem la budism, ăia nu dau spoilere și, mai mult, nici nu cred că au slujbă, doar zic mmmmmmmmm ore întregi, cam cum face nea Costel când e drojdit bine și nu te mai poți înțelege cu el”, a declarat un fost credincios.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

15 mai 2016 08:05
Citește mai mult despre: Game of Thrones preot

Alte articole

Vezi mai mult