Un preot excentric a vorbit la slujba de azi despre Dumnezeu, nu despre votat PSD-ul

Uluială amestecată cu nedumerire printre enoriașii dintr-o comună dâmbovițeană. În timpul slujbei de azi dimineață, preotul n-a scăpat nici măcar un cuvânt despre votarea PSD-ului la europarlamentare sau despre pericolul pe care-l reprezintă validarea referendumului.

În mod ciudat, preotul a vorbit doar despre Dumnezeu, ba a mai și îndemnat oamenii să gândească singuri și să nu se mai lase influențați de alții. Se pare că preotul este nou în comună, ceea ce explică uluiala sătenilor. ”Păi vechiul preot nu doar că ne zicea cu cine să votăm, dar era în stare să intre cu noi în cabina de vot, să se asigure că votam cum ne-a spus el”, a povestit un sătean.

Cel mai șocat a fost însă primarul pesedist al comunei, care efectiv a luat-o razna: nu doar că l-a amenințat pe preot că nu mai primește niciun ban de la primărie, dar a și luat un baros și a început să lovească pereții exteriori ai bisericii, încercând să provoace cât mai multe daune. Și-n tot acest timp urla ca un posedat ”PSDragnea, victorie! PSDragnea, victorie!”

Scris de Calin
26 mai 2019 09:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult