Experiment inedit al unui preot din Cluj. Înainte de procesiunea împărtășaniei, preotul și-a băgat lingurița în cur, să testeze credința enoriașilor îngrămădiți în fața bisericii sale. Și, surpriză: nimeni n-a ieșit din rând, nimeni n-a clipit când a gustat din linguriță trupul și sângele lui Hristos cu aromă de cur.

preot_cluj_impartasanie_lingurita.jpg ”Poate alții au un preot cu har, dar nici noi nu suntem mai prejos, avem unul cu cur”, l-a lăudat un credincios pe părinte. ”Euharistia este euharistie, indiferent dacă are aromă de cur sau nu. Și, până la urmă, vorbim de un cur care îl slujește pe Dumnezeu, deci nu e cu nimic mai prejos decât orice altă procesiune de împărtășanie.”

Reputatul sociolog Decebal Popescu este de părere că nu pandemia de coronavirus va crea cele mai mari probleme în România în perioada următoare. ”Mi-e cât se poate de clar că epidemia de prostie care se manifestă printre români este mult mai periculoasă. Pentru coronavirus avem speranțe la un vaccin și la un tratament, însă prostia nu are leac”, a apreciat acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 23.03.2020 21:06 Social

National Cinematografic