Un procuror s-a dus la pescuit și a eliberat toți peștii: ”Le-am dat arest la domiciliu”

Nu toți pescarii se întorc cu capturi impresionante de la pescuit, care să țină de povești cu gura căscată pe amicii lor care nu au fost în acest weekend să facă același lucru. Un exemplu este procurorul Decebal Șelaru, de la Direcția Națională Anticorupție, care s-a întors cu mâna goală deși susține că a prins o grămadă de pești.

„Eu pescuiesc de dragul de a pescui, nu de a sechestra peștii în juvelnic sau sacoșă de la Lidl până acasă, ca instanța să pufnească din nas și să zică „Păi doar atât măi Petrică, la câte bețe și mosoare ai luat de ai împuțit toată mașina, nu mai pot pune nimic, doar atât?”. Ei bine, eu nu accept imixtiuni în actul pescuitului și nici presiunile venite pe cale ierarhică de la superiori, de-aia le-am dat arest la domiciliu pe durata anchetei”, spune procurorul.

Acesta a promis că, din când în când, îi va chema la parchet să-i întoarcă pe o parte și pe alta, pentru ca apoi să-i trimită din nou acasă. În cazul în care scapă între timp, acesta are o soluție. „Sunt prea multe dosare, sunt prea solicitat. Trebuie mărite salariile și trebuie ieșit rapid la pensie, că altfel nu se poate”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 aprilie 2024 12:43
Citește mai mult despre: arest la domiciliu pesti procuror

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult