Un producător din Bihor a lansat pălinca cremă, cel mai bun gel dezinfectant posibil

Numeroși români care sunt sănătoși chiar și în zilele noastre s-au dezinfectat cu pălincă în perioada pandemiei dar, iată, noile măsuri de relaxare prevăd și montarea de cartușe cu gel dezinfectant la intrarea în clădiri. Drept urmare, un ingenios antreprenor din Bihor a lansat pe piață pălinca cremă, pentru domnii care vor să fie tot timpul dezinfectați.

„Rețeta este un secret de fabricație, dar pot să vă dau un indiciu. Știți cum se face cremă de jumări de-aia de-o pui pe pâine din jumări? Ei, cam așa am făcut și eu pălinca cremă, este de calitate superioară, am tras-o de două ori prin mașina de tocat după ce am scos-o din cazan”, spune Bogdan Stan, inventatorul produsului.

Pălinca cremă înlătură cam 99% din bacteriile de pe mâini sau de pe dinți, unde este recomandat să ne spălăm de cel puțin două ori pe zi. În plus, folosind Pălinca Cremă vom putea mirosi mereu a băutură, indiferent dacă suntem la volan, în fața ofițerului stării civile sau la muncă iar cei cu care interacționăm vor ști să aibă încredere în noi că suntem dezinfectați cum trebuie și respectăm condițiile de carantină.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

15 iunie 2020 07:06
Citește mai mult despre: pălincă

Alte articole

Vezi mai mult