Un profesor din Pașcani a luat Nobelul pentru Dirigenție

România este, din nou, în atenția lumii și de data aceasta cu o realizare științifică ce ne pune pe un piedestal ocupat de predecesori celebri precum Einstein, Newton sau chiar Pitagora. Academia Regală Suedeză a decis acordarea premiului Nobel pentru Dirigenție profesorului Arsitide Stancu din Pașcani, confirmând astfel recunoașterea internațională a activității acestuia.

„Dirigu’ Stancu a fost mereu un simbol pentru toți diriginții din țara asta, un adevărat far călăuzitor și o torță a cunoașterii aprinsă în bezna incertitudinii. Are o abilitate nativă de a recunoaște care sunt scutirile false de la școală, ce absențe merită motivate și ce nu și cum să convingă elevii să nu mai scrie cu cuțitul pe bancă Gucci Gang”, spune un fost elev al acestuia.

Pe lângă placheta omagială primită din partea Academiei, acesta va obține și un important premiu în bani, de aproape 100 de euro. Totodată, comunitatea din Pașcani l-a onorat cum se cuvine și i-a oferit un abonament gratuit pe viață pe toate mijloacele de transport în comun din localitate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 mai 2021 14:38
Citește mai mult despre: dirigentie nobel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult