Un profet american susţine că pe 30 septembrie vine sfârşitul lunii

Profetul american susţine că a interpretat cu ajutorul unor formule matematice mai multe evenimente biblice, de la potop încoace. “Pe 30 septembrie va veni sfârşitul lunii. Am muncit patru ani ca să ajung la această concluzie. Drept vă spun, sfârşitul lunii va veni pe 30 septembrie”, a avertizat profetul.

Adepţii acestuia şi-au abandonat locurile de muncă, şi-au vândut tot ce aveau şi i-au donat lui toate economiile lor, iar acum s-au retras în munţi, unde aşteaptă în rugăciune iminentul sfârşit al lunii. Profetul, în schimb, spune că va aştepta sfârşitul lunii împreună cu soţia sa, în California.

Alţii au preferat să-şi investească banii în mediatizarea profeţiei. Este cazul unui pensionar New York, care a plătit 140.000 de dolari pentru 1.000 de panouri publicitare pe care să apară profeţia că pe 30 septembrie vine sfârşitul lunii.

Profeţia pastorului american nu este însă atât de sumbră pe cât pare la prima vedere. “Pentru credincioşi, sfârşitul lunii va aduce cu sine începutul unei noi luni”, a mai îndulcit acesta profeţia.

Evident, sunt şi persoane care nu iau în serios profeţia. “Tipul ăsta este un fundamentalist cretin, nu ştie ce vorbeşte. Nu cred în sfârşitul lunii”, s-a pronunţat unul dintre sceptici.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 septembrie 2011 16:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult