Un proprietar de Oltcit și-a dresat găinile să dea din aripi, ca să aibă aer condiționat

Canicula insuportabilă afectează în continuare milioane de oameni, iar mulți dintre ei nu au posibilitatea să dea drumul la aerul condiționat. Este și cazul proprietarilor de Oltcit, mașină construită cu mult înaintea inventării aerului condiționat, și chiar a aerului. Cu toate astea, un bărbat din Mizil a găsit o metodă inedită de a se răcori, atunci când stă pe loc la volanul îndrăgitei sale mașini.

Acesta și-a dresat găinile să dea puternic din aripi, ca să-l răcorească. „Din păcate, trei sferturi din zi bate soarele direct pe mașina mea, pentru că nu mai are motor, ca să o pot muta la umbră. Așa că, atunci când stau la volan, efectiv curg apele de pe mine”, se plânge bărbatul.

Găinile nu sunt însă singura dotare de acest fel a Oltcitului. „Pe post de ștergătoare, mi-am dresat vacile să dea cu limba pe geam, muzica e asigurată de o ciocârlie pe care am îndesat-o în locul fostului casetofon, stricat în 1994, iar pentru claxon folosesc o gâscă pe care o apuc de fund din când în când”, spune acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
6 iulie 2024 13:09
Citește mai mult despre: aer conditionat gaini oltcit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult