Incident în parcul Tineretului. Un roi de ţânţari agresivi au atacat o femeie singură şi i-au smuls lanţul de la gât, profitând că aceasta se afla pe o alee mai lăturalnică. Se pare că ţânţarii i-ar fi tras şi telefonul mobil din geantă, apoi s-au dispersat. Gardienii spun că şi femeia e de vină, pentru că nu s-a dat cu Autan şi nici nu avea un plici la ea, cum e recomandat pe perioada verii.tantari_furat_lant.jpg

Alte grupuri de ţânţari fac mormane de coji de seminţe şi ascultă manele la maxim, agresând verbal trecătorii. Aceiaşi ţânţari odioşi ar fi agresat şi alte persoane, apropiindu-se de ele cu buchete de ambrozie, plantă care le-au produs oamenilor alergii puternice, din dorinţa pură de a le face rău.

Aceşti ţânţari nu se mai mulţumesc să te muşte şi să-ţi sugă sângele, ci caută noi metode prin care să te agaseze! Sunt cetăţeni care se plâng chiar că astfel de bande de ţânţari le-ar fi tăiat plasa de la geam cu lama, apoi au intrat nestingheriţi în apartament!

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 25.07.2019 20:24 Social

National Cinematografic