Un român a ajuns atât de bogat încât e obligat să-și schimbe numele în Goldberg

Vești proaste pentru unul din cei mai bogați dar și cei mai misterioși miliardari români. Marcel Gheorghe, un investitor la bursa din New York care și-a făcut averea din speculații financiare bine gândite, a fost somat de banca prin care derulează operațiunile financiare să-și schimbe numele în Goldberg.

„De fapt nu e chiar așa de rău, mi s-a dat de ales între Goldberg, Sandberg sau Silverstein. Mi-au zis că dacă nu schimb numele nu voi mai putea face tranzacții iar conturile îmi vor fi blocate”, s-a confesat românul unor prieteni de pe Wall-Street. Acesta spune că a avut noroc, că a fost descoperit târziu, și acum se apropie de 2 miliarde de dolari, caz în care va trebui să-și schimbe numele din Marcel Goldberg în Schlomo Goldberg.

Există mai multe speculații despre cum și-a făcut românul averea, dar cea mai vehiculată este că s-a născut într-o casă cu toate autorizațiile la zi, chestiune care i-a permis să aibă o sănătate de fier, nedând în viața sa o șpagă, un ciubuc sau mai ales un bacșiș, acumulând astfel o avere impresionantă până la vârsta de 22 de ani.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 mai 2015 08:05

Alte articole

Vezi mai mult