Un român a ajuns la spital cu o infecţie gravă la anus, după ce s-a şters la cur cu Evenimentul Zilei

Medicii de la spitalul Floreasca s-au confruntat în această dimineață cu un caz bizar, primul caz de ciumă la cur în aproape 200 de ani. Pacientul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a ajuns la Urgențe după ce a încercat să se șteargă la cur cu Evenimentul Zilei. 

„Sunt inginer în construcții și meseria mea îmi cere să merg mult pe șantiere. Știți cum e acolo, condițiile de la baie nu sunt tocmai fericite. Se terminase hârtia igienică iar eu tocmai citisem editorialul lui Mirel Curea dar și pe cel al domnului Cristoiu. Aproape din reflex am mototolit ziarul și m-am șters cu el la cur, nu credeam că se ajunge la așa ceva”, spune nefericitul ghinionist. 

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla exact condițiile în care a avut loc incidentul. Un echipaj profesionist dotat cu cele mai noi echipamente de protecție anti-infecții s-a deplasat la sediul ziarului unde i-au luat o declarație lui Mirel Curea. „Omul puțea chiar și prin costumul hazmat”, a spus unul din cei prezenți acolo. Totodată se fac verificări și cu privire la felul în care a ajuns ziarul Evenimentul Zilei pe șantier, fiind cunoscut faptul că nimeni nu cumpără de bună voie așa ceva, tirajul ziarului fiind achiziționat exclusiv de autorități locale și centrale, să verifice dacă au fost lăudați în presă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 noiembrie 2017 10:30
Citește mai mult despre: ciuma Evz gunoi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult