Un român a auzit că are microplastic în testicule și le-a băgat în aparatul de reciclat

Un român nu a rămas indiferent după ce a aflat de studiul care arată că bărbații au microplastic în testicule. Mare ecologist din fire, românul a decis să nu rămână indiferent, ci să recicleze micropasticul la un automat de peturi. Din păcate operațiunea nu a funcționat, așa că, furios, dezamăgit și cu un testicul sfâșiat, românul s-a adresat autorităților, pentru că se consideră discriminat.

”Dacă vin cu ditamai petul de doi litri, mi-l acceptă și mai primesc și 50 de ani. Dacă îmi bag testiculele în aparat, nu doar că nu primesc nimic, dar mi le și presează de am speriat clienții din Carrefour”, se plânge Marian Coltea.

Cei care dețin aparatul de reciclare spun că nu e vina lor, și că de fapt plasticul din testiculele bărbatului nu era suficient pentru cei 50 de bani. ”Nu e vina noastră că domnul Coltea are testiculele cât bobul de năut. Ori așteaptă să se mai adune microplastic în ele, ori se combină cu alți 10-15 fătălăi ca el și vin împreună să adune de un 50 de bani”, spune patronul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 mai 2024 15:35
Citește mai mult despre: plastic Reciclare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult