Un român a dat avansul pentru un masaj erotic cu finalizare anul viitor

Boom pe piața masajelor erotice! Cererea e atât de mare, că unii clienți acceptă masaj cu finalizare anul viitor, cum e și cazul lui Marian Coltea, care a plătit avansul pentru un masaj și finalizarea va veni la anul prin septembrie. Alți clienți spun că s-au trezit că fata care oferă masajul amână finalizarea, spunând că s-au scumpit materialele.

”Problema e că la unele saloane încep masajul și când te apropii de happy end te pune să mai plătești în plus dacă vrei să te dea cu ulei, cu lubrifiant. Dacă vrei prosop, tot așa, te pun să semnezi un act adițional”, acuză clienții saloanelor.

”Eu am plătit o taxă de preț fix și măcar știu că în septembrie o să am și eu masajul finalizat la prețul de acum”, spune Marian, care declară că a mai fost păcălit și la alte saloane și a trebuit să se finalizeze singur în scara blocului, că n-a avut bani de finalizare în salon.

Există și clienți care iau masaje cu finalizare în rate, dar per total ieși mai scump, pentru că dai mai mulți bani pe transport spre salon până te finalizează. Alți clienți cu mai mulți bani spun că de fapt de vină e ceva genetic și că unii pot chiar să obțină finalizare multiplă dacă fata e mulțumită de ce vede.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 februarie 2021 19:10
Citește mai mult despre: finalizare masaj proiect

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult