Un român a dat în butoane la casa self-service din Lidl și i-a intrat jackpotul

Curiozitatea l-a făcut mai bogat pe un român care și-a făcut cumpărăturile într-un supermarket și a folosit casa self-service. Obișnuit cu păcănelele, omul a văzut butoanele și din reflex a început să dea în ele. După scurt timp, i-a intrat jackpotul, spre fericirea lui, dar și a altor clienți, la care românul nostru avea niște datorii consistente.

El spune că a intrat pe fructe, pentru că de obicei el așa joacă. A dat în banane, cireșe, lămâi și ușor-ușor a început să se prindă cam cum merg tastele până i-a ieșit. Văzând reușita lui, alți clienți s-au repezit la case cu câte cinci lămâi, sperând că le intră și lor jackpotul.

Totuși, sfatul specialiștilor este ca românii să nu se aventureze în lumea jocurilor de noroc, pentru că se știe foarte bine că inclusiv la Lidl casele sunt făcute să pierzi, iar un câștig ocazional nu face altceva decât să te îndemne să joci în continuare până pierzi tot ce ai.

De altfel, exact asta a și făcut câștigătorul jackpotului, care s-a mutat la altă casă self-service, spunând că ”asta la care am luat jackpotul a dat, gata, nu mai bag, îi las pe fraieri să dea în butoane că o să ia ciuciu”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 mai 2024 07:49
Citește mai mult despre: Lidl păcănele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult