Cea mai ciudată şpagă din istoria corupţiei româneşti a ieşit la iveală! Potrivit unor surse judiciare, un bărbat din sectorul 4 al Capitalei i-ar fi achitat o sumă colosală - aproape un milion de euro - medicului său de familie în schimbul unei hârtii pe care scrie că e alergic la orice fel de mâncare în afară de mici.

perfuzie_mustar_tecuci.jpg
Potrivit anchetei, Gigi F. ar fi fost într-un conflict cu soţia, care încerca să-l supună la o dietă destul de severă. Folosindu-se de adeverinţa medicală obţinută fraudulos, bărbatul a reuşit să comute mai bine de 174 de porţii de peşte alb cu legume fierte la abur în mititei cu muştar, până când un chelner din zonă a intrat la bănuieli şi a contactat autorităţile.

“Intoleranţă gravă la legume, fructe, peşte, lactate şi alte alimente non-mici. Se recomandă repaos la iarbă verde şi o dietă pe bază de mici”, citeşte un specialist contactat de anchetatori. “N-am văzut în viaţa mea asemenea diagnostic. La omul ăsta acasă cred că miroase ca în pădurea Pustnicu de 1 Mai.”

"Din păcate, acum că a fost dat în vileag, tot smoothie-ul ăla neconsumat s-ar putea să se răzbune pe nea Gigi. Atât el, cât şi doctorul care i-a furnizat adeverinţa ar putea să petreacă vara mâncând quinoa şi goji", spune comisarul Decebal Popescu, care a instrumentat cazul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 28.05.2018 09:45 Social

National Cinematografic