Un român a dat o şpagă colosală la medic ca să-i dea adeverinţă că e alergic la orice în afară de mici

Cea mai ciudată şpagă din istoria corupţiei româneşti a ieşit la iveală! Potrivit unor surse judiciare, un bărbat din sectorul 4 al Capitalei i-ar fi achitat o sumă colosală – aproape un milion de euro – medicului său de familie în schimbul unei hârtii pe care scrie că e alergic la orice fel de mâncare în afară de mici.

Potrivit anchetei, Gigi F. ar fi fost într-un conflict cu soţia, care încerca să-l supună la o dietă destul de severă. Folosindu-se de adeverinţa medicală obţinută fraudulos, bărbatul a reuşit să comute mai bine de 174 de porţii de peşte alb cu legume fierte la abur în mititei cu muştar, până când un chelner din zonă a intrat la bănuieli şi a contactat autorităţile.

“Intoleranţă gravă la legume, fructe, peşte, lactate şi alte alimente non-mici. Se recomandă repaos la iarbă verde şi o dietă pe bază de mici”, citeşte un specialist contactat de anchetatori. “N-am văzut în viaţa mea asemenea diagnostic. La omul ăsta acasă cred că miroase ca în pădurea Pustnicu de 1 Mai.”

„Din păcate, acum că a fost dat în vileag, tot smoothie-ul ăla neconsumat s-ar putea să se răzbune pe nea Gigi. Atât el, cât şi doctorul care i-a furnizat adeverinţa ar putea să petreacă vara mâncând quinoa şi goji”, spune comisarul Decebal Popescu, care a instrumentat cazul.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
28 mai 2018 09:05

Alte articole

Vezi mai mult