Era în concediu în Brazilia şi a dat lovitura! A descoperit un trib de băştinaşi, s-a înţeles cu ei prin semne şi a reuşit să obţină câteva sute de dolari împrumut. E povestea de succes a unui român, Marian Coltea, care era plecat la Rio pentru Olimpiadă. Era într-o excursie prin junglă, s-a rătăcit şi a dat peste nişte oameni care arătau familiar.trib_bani_imprumut.jpg

“Erau mici, maronii, dezbrăcaţi şi se scăldau în noroi. Parcă vedeam puradeii de la fântâni, la Unirii. Când am văzut că nu mă atacă, m-am apropiat încet-încet, le-am arătat că sunt paşnic, şi aşa am ajuns în satul lor”, explică Marian Coltea.

În câteva zile, românul le-a câştigat încrederea băştinaşilor: “Şeful de trib credea că sunt o rudă mai îndepărtată, imediat mi-a dat 100 de dolari. Pe urmă am cerut şi de la alte familii de băştinaşi. Împrumutasem bani chiar şi de la rudele pe care nu le suport, ceea ce a însemnat să stau de vorbă cu ele. Chiar nu mai aveam de la cine să cer nişte bani împrumut”, spune românul. 

Din păcate românul a fost nevoit să se despartă repede de trib: “Mă invitaseră la o nuntă şi n-am vrut să-mi fac obligaţii, aşa că m-am tirat”, a mai spus românul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 19.08.2016 19:14 Social

National Cinematografic