Un român a descoperit un nou trib în Amazon şi le-a cerut nişte bani împrumut

Era în concediu în Brazilia şi a dat lovitura! A descoperit un trib de băştinaşi, s-a înţeles cu ei prin semne şi a reuşit să obţină câteva sute de dolari împrumut. E povestea de succes a unui român, Marian Coltea, care era plecat la Rio pentru Olimpiadă. Era într-o excursie prin junglă, s-a rătăcit şi a dat peste nişte oameni care arătau familiar.

“Erau mici, maronii, dezbrăcaţi şi se scăldau în noroi. Parcă vedeam puradeii de la fântâni, la Unirii. Când am văzut că nu mă atacă, m-am apropiat încet-încet, le-am arătat că sunt paşnic, şi aşa am ajuns în satul lor”, explică Marian Coltea.

În câteva zile, românul le-a câştigat încrederea băştinaşilor: “Şeful de trib credea că sunt o rudă mai îndepărtată, imediat mi-a dat 100 de dolari. Pe urmă am cerut şi de la alte familii de băştinaşi. Împrumutasem bani chiar şi de la rudele pe care nu le suport, ceea ce a însemnat să stau de vorbă cu ele. Chiar nu mai aveam de la cine să cer nişte bani împrumut”, spune românul.

Din păcate românul a fost nevoit să se despartă repede de trib: “Mă invitaseră la o nuntă şi n-am vrut să-mi fac obligaţii, aşa că m-am tirat”, a mai spus românul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
19 august 2016 17:14
Citește mai mult despre: bani Brazilia imprumut

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult