Un român a devenit centaur după ce nu și-a mai tăiat unghiile de la picioare timp de 3 ani

Deși se credea dispărută încă din antichitate, iată că ființa numită centaur încă există. Se întâmplă chiar în capitala României, unde un bărbat din zona Lujerului s-a transformat în centaur, după ce nu și-a mai tăiat unghiile de la picioare timp de peste trei ani. Bărbatul spune că se simte bine, cu toate că uneori îl mai deranjează o streche pe la crupă, dar o dă la o parte cu coada.

El spune că n-a mai reușit să-și taie unghiile din cauza burții, dar imediat ce a intervenit apariția trupului de centaur, toată grăsimea s-a topit de pe abdomen și s-a redistribuit pe noile părți ale corpului, cum ar fi picioarele din spate. Bărbatul e mulțumit că de acum doarme în picioare, nu-i mai trebuie pat. Cel mai tare e în trafic, că dacă îi dă cineva flashuri sau claxoane din spate, el doar ridică puțin coada și-i lasă o balegă pe capotă nesimțitului.

Inconvenientul principal e faptul că bea cam 10 litri de apă o dată și la cât s-a făcut un pet de Carpatica de 5 litri, în curând va trebui să-și ia un job secundar, gen curier la Glovo, mai ales că acum poate galopa cu peste 40 km/h, mai rapid decât un scuter. Un alt avantaj este și faptul că acum poate să pască iarbă nestingherit în parcul Liniei, iar oamenii sunt drăguți cu el, își fac poze lângă el și îi dau chiar și zăhărel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 martie 2024 15:00
Citește mai mult despre: centaur unghii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult