Bărbatul a început să aibă suspiciuni când a observat că nu prea mai are pungi în casă deși de fiecare dată când mergea la cumpărături achiziționa unele noi. Primele indicii i-au fost oferite când a fost în vizită la un prieten de familie și a observat în punga acestuia cu pungi o pungă de la minimarketul ABC Impex, care nu avea magazine în cartierul prietenului. 

judecator-punga.jpg

„Prima dată m-a luat cu vrăjeală, că «Da, mă, când am fost la voi atuncea, la ziua Iuliei, și când am plecat de la voi am luat trei beri de la chioșc și-o apă». Dar știam că minte, că el nu bea apă și am avut o discuție cu soția, apoi cu avocatul”, a spus Marcel Constantin în fața instanței.

Judecătorul a admis probele și a declarat că „în 30 de ani de carieră nu am văzut așa ceva. Înțeleg adulterul, înțeleg părăsirea domiciliului, aici avem parte de un caz grav de abandon de familie și am decis pedeapsa maximă”. În urma sentinței femeia a fost obligată de instanță să trimită lunar familiei 75% din pungile obținute indiferent de mijloace, până când copiii familiei vor împlini 18 ani sau vor finaliza studiile superioare. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 29.11.2018 15:33 Social

National Cinematografic