Un român a făcut 100.000 de euro doar urmărindu-l pe medicul Lucan şi adunând banii care îi cădeau din buzunare

Cine a spus că sistemul medical nu produce valori? Un român a contrazis toate aceste zvonuri şi vorbe urâte la adresa medicilor şi aşa-zisei sărăcii din spitale. Omul l-a urmărit timp de un an pe medicul Lucan şi a adunat toţi banii care i-au căzut de prin buzunare.

Acesta a adunat într-un an 100.000 de euro, dar, din păcate, medicul Lucan a fost arestat, şi performanţa a fost stopată: “Ultimii bani mi i-a şutit din faţă portarul de la DNA. Erau cei 5.000 de euro care i-au picat din buzunar chiar când l-au dus la audieri”.

“Se spune că România nu are profesionişti buni în spitale şi clinici. Eu am urmărit un singur medic şi am făcut o groază de bani. Dacă aş fi urmărit 2-3 directori de spital, probabil făceam milionul din ce le cădea pe stradă. În ultimul timp, nu-l mai urmăream decât după ce făcea un transplant. Întâmplător, atunci avea cei mai mulţi bani la el”, spune Sorin Bogdănescu, băiat deştept.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 ianuarie 2018 15:01

Alte articole

Vezi mai mult