Scandal într-un cartier de periferie al Bucureștiului, unde un cetățean onest a primit o amendă usturătoare după ce un individ necunoscut l-a reclamat la Poliție că dă cu petarde periculoase. Bietul om susține însă că a fost amendat pe nedrept, pentru că el de fapt încerca să pornească Oltcitul, care avea pistoanele puțin blocate și dădea niște rateuri zgomotoase.amendat_petarde_oltcit.jpg

”În loc să mă ajute s-o împing, au tras cu lacrimogene, mi-au ucis două găini care aveau cuști în portbagaj și m-au amendat”, acuză bietul om, care are Oltcit.

Oamenii legii pun sub semnul întrebării povestea bucureșteanului: ”Au fost mai multe apeluri, oamenii erau panicați. Au declarat că aud explozii atomice, au întrebat dacă e în regulă CET-ul. Să fie posibil ca un Oltcit să scoată asemenea bubuituri?”, însă atitudinea lor a atras o mulțime de boșorogi fani Oltcit, care lăudau frânele pe disc ventilat, motorul cu răcire cu aer și alte trăsături revoluționare ale mașinii.

Polițiștii au vrut să facă un test de decibeli pe un alt Oltcit, dar acesta n-a pornit. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 31.12.2019 09:44 Social

National Cinematografic