This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Este plin internetul de idei și metode prin care să faci bani stând acasă dar niciuna nu este la fel de eficientă ca cea a lui Dorin Iancu, un tânăr din Mangalia care s-a umplut de bani încă din primele zile ale lui 2018. Acesta a luat o decizie înțeleaptă, anul ăsta nu și-a mai făcut abonament la sală și astfel a câtigat o sumă imensă, fără să facă nimic.

ionut_sportiv_sala.jpg

„Anul ăsta mi-am propus să fiu serios și sincer cu mine. Sala costă cel puțin 150 de lei pe lună, ajungi la 1800 de lei anual pe care-i cheltui să mergi de câteva ori până acolo. Dacă aș face flotări zilnic aș arăta mai bine decât după un an de sală. Dacă aș face flotări zilnic n-am mai avea discuția asta, oricum”, spune tânărul Iancu. 

Acesta a explicat că ideea de a plăti abonamentul pentru sală pe un an întreg e similară cu cea de a-ți cumpăra țigări al începutul anului pentru până de revelion, că poate se scumpesc între timp. „Dar dacă mă las între timp de fumat, ce-o să fac, rămân cu baxurile de țigări în casă? Crede poliția că fac trafic și nu e bine. Că doar nu m-oi apuca să le fumez pe toate de ciudă că am dat banii pe ele”. 

Scris de Eftimie | Tuesday, 09.01.2018 09:00 Social

National Cinematografic