Un român a găsit cea mai sigură metodă de făcut bani stând acasă: nu și-a făcut abonament la sală

Este plin internetul de idei și metode prin care să faci bani stând acasă dar niciuna nu este la fel de eficientă ca cea a lui Dorin Iancu, un tânăr din Mangalia care s-a umplut de bani încă din primele zile ale lui 2018. Acesta a luat o decizie înțeleaptă, anul ăsta nu și-a mai făcut abonament la sală și astfel a câtigat o sumă imensă, fără să facă nimic.

„Anul ăsta mi-am propus să fiu serios și sincer cu mine. Sala costă cel puțin 150 de lei pe lună, ajungi la 1800 de lei anual pe care-i cheltui să mergi de câteva ori până acolo. Dacă aș face flotări zilnic aș arăta mai bine decât după un an de sală. Dacă aș face flotări zilnic n-am mai avea discuția asta, oricum”, spune tânărul Iancu.

Acesta a explicat că ideea de a plăti abonamentul pentru sală pe un an întreg e similară cu cea de a-ți cumpăra țigări al începutul anului pentru până de revelion, că poate se scumpesc între timp. „Dar dacă mă las între timp de fumat, ce-o să fac, rămân cu baxurile de țigări în casă? Crede poliția că fac trafic și nu e bine. Că doar nu m-oi apuca să le fumez pe toate de ciudă că am dat banii pe ele”.

Scris de Ef
9 ianuarie 2018 10:01
Citește mai mult despre: bani stand acasa sală

Alte articole

Vezi mai mult