Un român a găsit un bitcoin pe jos! Până a ajuns cu el la poliţie, a fost şi miliardar şi sărac lipit de câteva ori

Fericitul dezastru a avut loc în Piața Victoriei, la ieșirea de la Metrou, unde Marcel Constantin a găsit pe jos un bitcoin întreg în timp ce-și ferea privirea să nu dea ochii cu cerșetorii din zonă. Acesta s-a gândit să fie cinstit să ducă „banii” la poliție și a trecut prin cea mai mare aventură a vieții sale.

„Normal că am fost curios și am verificat cât e un bitcoin. La 100 de metri de Victoriei eram unul din cei mai bogați oameni din România. După ce am traversat strada, că secția de poliție era pe partea celalată, eram mai sărac decât un locuitor din Videle. Am mai verificat o dată, când am trecut de Grigore Alexandrescu, puteam să emigrez direct în Tenerife la câți bani aveam. M-am mai înbogățit de vreo trei ori și am falimentat groaznic până am intrat pe ușa secției”, a povestit Marcel.

Pe de altă parte poliția a reacționat mult mai simplu la aceste fluctuații ale cursului. Conform procedurii de anchetă aplicată ani la rând, Marcel a fost bătut de agenții secției pentru ultraj în timp ce i s-a strigat „bitcoin să zici la mă-ta acasă nu într-o instituție a statului român”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 februarie 2018 16:02

Alte articole

Vezi mai mult