Un român a încrucişat canabisul cu cabanosul şi a obţinut canabosul, un cârnat halucinogen

Cel mai chill cârnat din Univers a fost obţinut de cercetătorii Staţiunii Mezelifere Salonta! Marcel Aurel, şeful departamentului Semiafumate, a reuşit să încrucişeze canabisul cu cabanosul, obţinând canabosul, probabil primul cârnat halucinogen din lume.

„Canabosul e un cârnat extrem de versatil. Poate fi consumat ca atare, pentru că e gata prăjit. Poate fi fiert fără griji, nu se umflă pentru că e gata spart. Nu în ultimul rând, poate fi aprins la un capăt, precum un joint, şi savurat alături de un muştar cinstit. Ce fel de muştar? Cu boabe, bineînţeles”, explică omul de ştiinţă.

„Spre deosebire de alţi cârnaţi, canabosul nu pică greu la stomac, ba chiar deschide pofta de mâncare”, adaugă cercetătorul.

Printre vedetele care au încercat canabosul se numără rapperul american Snoop Dogg, care a confirmat că mezelul românesc e fo’shizzle, şi rapperul român Cheloo, care spune că acum îi înţelege în sfârşit pe bărbaţii cărora le plac cârnaţii.

„E bun, da’ să aveţi grijă, man. De câte ori fac o iahnie de fasole cu canabos, tot gust din ea şi până la urmă uit oala pe foc”, spune Petrică Stonărean, unul dintre fanii noului cârnat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
5 septembrie 2022 13:09
Citește mai mult despre: cabanos canabis carnati mezeluri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult