Un român a intrat cu un urs într-un magazin, să verifice dacă mierea e naturală

Mierea este unul din cele mai sănătoase deliciuri naturale și foarte populară printre români. Acesta este și motivul pentru care în majoritatea hipermarketurilor și magazinelor se vinde o miere falsă, din China, alături de restul produselor false, de la ustoroiul de china până la „laptele” vegan.

În plus este foarte dificil pentru români să identifice mierea naturală, pentru că majoritatea fac parte dintr-o generație care a mâncat bătaie în loc de miere și încă crede că Nutella sau bomboanele Bucuria sunt ceva bun. Sfaturile de pe internet nu valorează nimic, pentru că sunt date de alți oameni care nu știu ce-i aia miere naturală, altfel n-ar mai sta pe internet.

În aceste condiții nu a mirat pe nimeni că Marcel Constantin, din Brașov, a intrat azi dimineață într-un supermaket cu un urs, ca să verifice natural dacă mierea este naturală. Operațiunea a fost încununată cu succes. „Da, prietenul meu Bamse, că așa-i spun eu, că am exact vârsta aia, a identificat corect această miere, a zis că-i trăznet. Pe de altă parte mi-a confirmat că și zmeura naturală, din Turcia, e tot din China”, a spus clientul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

10 mai 2024 16:01
Citește mai mult despre: miere urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult